Ajankohtaista

Hyvää alkanutta kevättä kaikille! Korona- pandemia ei ole vielä ohi, joten toimintamme on riippuvainen annetuista suosituksista kokoontumisten suhteen. Tämän hetken suositukset kestävät 31.5.2021 asti eli kevään kerhot on peruutettu. Torstaisin teemme teemaretkiä kaupungilla kävellen. Katso Liikunta-välilehdeltä.

Tuetulle lomajaksolle 20.- 25.6.21 LohjaSpahan hakuaikaa jatkettu 20.5.21 asti. Lisätietoa Tuetut lomat- välilehdeltä.

Puheenjohtajan oma sähköposti (leena.rihko@saunalahti.fi) lakkasi toimimasta tammikuun puolivälissä. Jos olet lähettänyt minulle siihen viestejä, pyydän, että lähetät ne uudelleen yhdistyksen sähköpostiin lomajavirkistys@saunalahti.fi tai omaani leena.rihko@outlook.com. Puhelin 040 7045760, tekstiviesti ja Whatsapp toimivat. Pahoitteluni.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on psx_20200625_195851.jpg
johtokunta Raision Krookilassa 25.62020

Yhdistyksen johtokunta kokoontui 25.6.20 pitkästä aikaa kokoukseen kasvokkain, mutta ulkona Raision Krookilan kotiseutukeskuksen savusaunan kuistilla. Kokouksen jälkeen juotiin eväskahvit kuumassa auringonpaisteessa. Kuvassa takana vasemmalta alkaen Merja Artesola, Eija Nurmi, Elvi Jalava ja Kaija Rantanen. Edessä vasemmalta Inkeri Backman, puheenjohtaja Leena Rihko ja reunimmaisena varapuheenjohtaja Eini Pihlajamäki. Kuvan otti sihteeri Sari Lähteenmäki ja poissa olivat Maisa Saloniemi sekä Annika Karvonen.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: