Ajankohtaista

Korona-tilanteen vuoksi emme pääse Runosmäen vanhuskeskukseen syksyllä 2020, joten jumppa (Qigong) ja kerho kokoontuvat urheilutalo Rientävällä, Juhannuskatu 7. Katso tarkemmat tiedot sivuilta Toiminta-kerhot ja liikunta.

Rientävälle pääsee linja-autolla no. 61 (lähtee keskustasta pysäkki T 11) Pietari Valdin kadulle, josta pieni kävelymatka tai palvelulinjalla P3 oven eteen (lähtee torilta pysäkiltä T 1).

Kesäkuun tuettu loma on siirtynyt joulukuulle. Kesäkuun lomaa hakeneet huomioidaan eli uutta lomahakemusta ei tarvitse tehdä.

Loma on ohjelmallinen täysihoitoloma, majoitus kahden hengen huoneissa LohjaSpassa (ent. Päiväkumpu). Loman omavastuu 100,- . Yhteiskuljetus  Raisio/Turku-Karjalohja-Turku/Raisio 32 euroa. Käytetään maskia kuljetuksen ajan.

Tiedustelut Lounais-Suomen Loma ja Virkistys/Kaija Rantanen, p. 050 5317753.

Joulukuun loma on 14.-19.12.2020. Hakemukset tälle lomalle tulee jättää viimeistään 13.9.2020. Lomake postitetaan Solaris-lomat r.y., Kauppakaarre 1,  00700 HELSINKI. Lomakkeen voi kätevimmin täyttää ja lähettää verkossa www.solaris-lomat.fi tai vaihtoehtoisesti tulostaa lomake ja postittaa kirjeitse.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on psx_20200625_195851.jpg
johtokunta Raision Krookilassa 25.62020

Yhdistyksen johtokunta kokoontui 25.6. pitkästä aikaa kokoukseen kasvokkain, mutta ulkona Raision Krookilan kotiseutukeskuksen savusaunan kuistilla. Kokouksen jälkeen juotiin eväskahvit kuumassa auringonpaisteessa. Kuvassa takana vasemmalta alkaen Merja Artesola, Eija Nurmi, Elvi Jalava ja Kaija Rantanen. Edessä vasemmalta Inkeri Backman, puheenjohtaja Leena Rihko ja reunimmaisena varapuheenjohtaja Eini Pihlajamäki. Kuvan otti sihteeri Sari Lähteenmäki ja poissa olivat Maisa Saloniemi sekä Annika Karvonen.

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: