Ajankohtaista

Huh hellettä! Korona- pandemia ei vaan mene ohi, vaikka kuinka toivoisi. Kiitos rokotusten, ikäihmiset ovat jo melko hyvin suojassa, mutta nuorten keskuudessa virus leviää. 16.6 alkaen on kokoontumisrajoituksia löysennetty ja pääsemme taas lähtemään pienille reissuillekin. Toivottavasti! Näyttää siis vieläkin siltä, että ohjelmassamme olevat retket, konsertit ja teatterit toteutuvat. Katso lisää muilta sivuilta.

27.7.21 Varsinais-Suomen koronaryhmä suositti vahvasti, että maskia käytetään joka paikassa, missä on muitakin ihmisiä, sisällä ja ulkona.

Hae tuetulle lomajaksolle 25.- 30.10.21 LohjaSpahan 30.8.21 mennessä. Hakuaikaa jatkettu!

Lisätietoa Tuetut lomat- välilehdeltä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on psx_20200625_195851.jpg
johtokunta Raision Krookilassa 25.62020

Yhdistyksen johtokunta kokoontui 25.6.20 pitkästä aikaa kokoukseen kasvokkain, mutta ulkona Raision Krookilan kotiseutukeskuksen savusaunan kuistilla. Kokouksen jälkeen juotiin eväskahvit kuumassa auringonpaisteessa. Kuvassa takana vasemmalta alkaen Merja Artesola, Eija Nurmi, Elvi Jalava ja Kaija Rantanen. Edessä vasemmalta Inkeri Backman, puheenjohtaja Leena Rihko ja reunimmaisena varapuheenjohtaja Eini Pihlajamäki. Kuvan otti sihteeri Sari Lähteenmäki ja poissa olivat Maisa Saloniemi sekä Annika Karvonen.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: