Liikunta

Syyskaudella jatkamme Qigong- jumppaa. Ma 6.9 aloitamme, mikäli korona-rajoitukset eivät taas sitä estä. Lisää tietoa tulee elokuun puolenvälin jälkeen.

Syksyllä jatkamme myös teemakävelyjä.

Kevään 2021 Qigong- jumppa on peruutettu 31.5.2021 asti tämän hetken koronasuosituksilla.

Keväällä teemme torstaisin teemaretkiä kävellen:

to 29.4.21 Lyhyt patsaskävely. Tapaamme Rautatieaseman bussipysäkillä (no 32,42) klo 11.

to 6.5.21 Piispankadun ja Tuomiokirkon alue. Tavataan Tuomiokirkon portaiden juurella. Eini opastaa.

to 27.5.21 Mennään kävelemään Ruissaloon (bussi 8 Puutorilta, Merja paikalla). Lähdetään klo 11 Honkapirtiltä kohti Metsä-kirkkoa. Viimeinen päivä ilmoittautua Vepsän retkelle.

Noudatamme turvavälejä ja käsihygieniaa. Paikalla on käsidesiä. Tulethan terveenä!

Kiinalainen terveysliikunta Qigong (chi gung) on monille uutta, mutta jotkut ovat siihen jo  tutustuneet esimerkiksi Lehmusvalkamassa tai Auralassa. Tätä liikuntaa on meiltä myös toivottu. Kiinasta peräisin oleva laji on tuhansia vuosia vanha.

Qigong (chi gung) on terveysliikuntaa, johon kuuluu erilaisia liike- ja keskittymisharjoituksia sekä kehonhoitoa. Useat liikkeet ovat helppoja, mutta pidemmälle ehtineet tekevät jo vaativiakin liikkeitä. Harjoitukset ovat kevyitä, mutta vaikutukset huomaa nopeasti. Liikuntaa ohjaa alalle kouluttautunut Thea Mantsinen Turusta.

Tule mukaan liikkumaan! Mitään jumppavarusteita ei tarvita. Kengät otetaan pois, joten sukat tai tossut voivat olla hyvät. Ota vesipullo mukaan.

Maksu:  3,-/kerta. Voit lunastaa 10 kerran lippuvihon hintaan 30,- tai 5 kerran hintaan 15,-

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: